Manapság mikor már a technikai akadályokat nem ismer a világ, hogy a kívánságunk teljesüljön, egyre többször fordulnak hozzám nők azzal, hogy nézzük meg a kártyáimmal, mi lenne, ha mellnagyobbító műtétnek vetnék alá magukat. Én magam sose támogattam a természetellenes dolgokat, de mindenkinek szíve joga, hogy a saját teste – no és persze a pénztárcája felett rendelkezhessen.

Egy szöszke, nálam tán egy évvel idősebb régi kolléganőm fordult hozzám, hogy nézzük meg a dolgot, már a szépségfarmon is járt, megbeszéltek minden a műtéttel kapcsolatos teendőt, megvizsgálták, kíváncsi a dologra, hogy alakul majd. Az esetek csekély százalékában előfordulhat ugyan komplikáció, de nem jellemző. Szóval pár nap múlva itt az idő, és ő bizony befekszik a szépségklinikára, és pár nap múltán már itthon fog lábadozni.

Éppen kérdezőmnél voltam vendégségben, és egy kapucsínó mellett vitattuk meg a kérdéseit. Mikor a plasztikai műtétre került a sor, az ifiasszony húzott a lapjaimból. Megkérdeztem őt, hogy jól meggondolta-e, mert nagyon sokba kerül, és anyagilag nem biztos, hogy megengedhetnek maguknak egy ilyen műtétet, kamasz gyerekekkel . Tudakoltam, hogy a férje vajon már nem szereti? Nos, az asszonyka úgy nyilatkozott, hogy a férje bizony így is elfogadja őt, a szülések után egyáltalán nem hízott el, csak a mellei ereszkedtek meg, ami meg Őt magát zavarja.

Így hát mindketten kíváncsian néztük, mit mondanak a kártyáim. Csak annyit mondtam, hogy nem lesz itt most mellműtét, valami miatt nem fognak megműteni, lesz egy előre nem látott akadály.

Az asszonyka igencsak tiltakozott. De hiszen már várnak, az altatóorvossal is minden meg van beszélve!

Na én dolgom végeztével hazatértem. Pár nap elteltével telefonhívást kaptam, a következőkkel. Kedves barátnőm, hát tényleg úgy lett. Bizony nem lett a műtétből semmi. Na de mi volt a baj? – kérdeztem én. Hát képzeld, folytatta a hölgy, a műtét napján reggel arra ébredtem, hogy berekedtem, fájt a torkom, és taknyos vagyok.

Magyarán jól megfáztam, és így nem vállalták az altatást a műtéthez…
Azóta is tartjuk ezzel a távoli barátnőmmel a kapcsolatot, a férjével élnek szeretetben, nevelik a gyermekeiket, de azóta is szilikon nélkül…