Mostanában egyre több ügyfél keres meg azzal, hogy készítsünk szerelmi kötést. Kinek ez, kinek az az indoka rá.
A leginkább meglepő az volt a számomra, mikor egy ismeretlen, akcentussal beszélő hölgy többször is felhívott, hogy kiszemelt magának egy férfit, és szeretné, ha szerelmi kötést tennénk az illetőre. Szépen is nézne ki a világ, ha boldog-boldogtalanra, aki megtetszik valakinek rögtön szerelmi mágiát bocsátanánk.
Legtöbbször azzal kezdem a szerelmi kötésről való ügyködést, hogy lebeszélem az ügyfelet. Ilyenkor jogos lehet a kérdés: de hiszen miért is? Aki tapasztalt már valaha mágikus hatást, az azt is megtapasztalhatta, hogy bizony a mint mindennek, ennek is lehet mellékhatása. Még egyszer hangsúlyoznám, nem kötelező, de lehetséges mellékhatás.

A nem várt mellékhatások legtöbbször olyan esetek fordulnak elő, amikor valaki egy friss szakítás után kér egy kötést, amely esélyt adhat az újrakezdésre, de mire a kötés energiái néhány hét múlva valóban beérnek, az illető jóformán el is feledkezik arról, hogy kötést kért, nem tartja be azokat a szabályokat, amikre én intem, közben már egy másik személlyel kezdett kapcsolatba, és ilyenkor jön ám a kavarodás.
Lényeges tudnivaló a szerelmi kötésről, hogy senkinek a jellemét nem fogja megváltoztatni.

Ha valaki futóbolond, vagy pszichés beteg, még a szerelmi kötés sem fogja őt egészséges elméjűvé varázsolni. Pedig hányszor kértek már tőlem ilyet? De bevallom, jellemmágiáról még sohasem hallottam, de olyat sem láttam, aki hallott volna efféléről.

Azok a szerelmi kötések, amelyeket a mesterek rám hagytak, sohasem örökre szólnak, csupán olyan mértékű mágiát kötünk, amely hatása rövidebb időre szól, és célja az, hogy az adott párnak újra egy esélyt adjon arra, hogy rendezzék a közös dolgaikat. Ha mégis a különválás, netán az együttélés mellett döntenek, azt tegyék érzelemből és tudatosan egyszerre. Nagyon komolyan meg kell hogy indokolja számomra azt valaki, hogy kire és milyen mágiát szeretne.
Ezúttal felhívom a figyelmét azoknak az ügyfeleknek is, akik olyan, magukat mágusnak vagy egyéb ezoterikus embernek titulálóhoz mennek, aki egy bizonyos összeg fejében kérdések nélkül elkészítenek mágiákat, hogy legyenek nagyon körültekintőek, mert ott bizony nem az van a palacsintában, aminek kellene. Alighanem csalás áldozataivá válnak, és karmikusan olyan megpróbáltatásnak tehetik ki ezáltal magukat, amit az ellenségeimnek sem kívánnék.
Tehát fontos tudnivaló. Ha a felek személyiségükben nem fejlődnek időközben, a mágia nem igazán fog kielégítő és tartós eredményt hozni. Sajnos mai magyar társadalmunkban ezt a fajta tudást, ami a párkapcsolatok működtetéséhez szükségeltetne, már régen nem tanítják. Sokszor viszont ügyfeleim arra kérnek, hogy inkább ezeknek a manapság majdnem fortélyoknak mondható tudásnak az átadásában segédkezzek.

Ezek után kérdezhetnénk, na jó-jó, de mi van a mágia után? Hát kérem a jó pap is holtáig tanul.