Kiss Katalin Jósnő - Tanácsadó

Tel.:  +36 70 233 3355        

     Viber és WhatsApp és Telegram is!

Jóslás, kártyavetés, sorselemzés, döntések előkészítése

Kérhet visszahívást sms-ben az időpont egyeztetéshez,
vagy írjon Viberen, WhatsAppon vagy Telegramon! 

Ajánlatom rendezvényekre

                 Kisebb és nagyobb rendezvényeken való részvétel egyaránt kérhető! 

 Akár egy kis házi partyra, akár egy nagyobb, szervezett több száz fős rendezvényre gondolt, hívjon bátran, vagy kérjen ajánlatot tőlem email-ben! Családi rendezvényekre, baráti társaságoknak és rendzevényszervezőknek is készítek egyedi ajánlatokat! 

Művelődési- és rendezvényházaknak előadások, programok készítése alkalmakra is vagy kérje tematikus előadásokhoz kérje ajánlatomat ! 
info@katalinjosno.hu                                   +36 70 233 3355

Klasszikus rendezvényes jóslás

    • 5-10-20 percben személyes konzultáció, gyorselemzés egyénileg, és/vagy válaszadás kérdésekre, általában időpont egyeztetéssel, hogy a fárasztó sorbanállást elkerüljük.
    • Tenyérelemzés

Ezek a variációk csak egyedileg végezhetőek, teljes titoktartással, konzultációval együtt. A vendégnek módjában áll bármikor, bármire rákérdezni a kártyavetés vagy a tenyérelemzés folyamán.

 Jósló társasjátékok kisebb társaságok részére

Kisebb baráti társaságoknak (3-15 fő), pl.: legénybúcsú, szülinapi party, baráti asztaltársaság, stb. Azoknak a vendégeknek ajánlott, akik félnek egy személyes kártyavetéstől, vagy félnek a determinálónak gondolt jóslatoktól. Ez a jóslótársas játék önismereti foglalkozások részeként is jól funkcionál. Volt már rá példa, hogy nőnapra egy közösségi ház hívott meg a résztvevők nagy-nagy örömére Jósló társasra, a vendégek nagy-nagy örömére.

Első körben mindig bemutatom a módszert amivel a társaság kívánsága szerint dolgozni fogunk, megmutatom a használni kívánt kártyát, mesélek a jóslás alapjairól. Ezzel megtörténik a kapcsolatfelvétel a jós illetve a vendég között. Kialakul egy bizalom, és így sokszor a szkeptikusak is részt vesznek a játékban, akik előtte ódzkodtak a jóslástól, mert eloszlik az előítélet vagy a félelem. A jóslás kisebb kérdések alapján játékos konzultáció formájában fut tovább.

Igazmondó pasziánsz (42 lapos cigánykártyával)

A társaság tagjai körbeülnek egy asztalt, és egymást is figyelve, meghatározott rendszer szerint 3-3 lapot húznak a kártyapakliból, amit kommentálhatnak, majd én is segítek – humorral, önismerettel, iróniával fűszerezve. Itt nincs konkrét feltevés, hanem a kártya üzenete lesz az irányadó.

 Él-te-tő pozitivitás kártya (72 lapos saját kártyapaklija van)

Mindenki négy lapot húzhat egy körben a társaság tagjaiból egymás után, amelyek különböző időtartamra jelzik az adott személynek, mik azok a kifejezetten pozitív tulajdonságok, amelyre odafigyelve és alkalmazva még sikeresebb lehet. Mint a kártyavetésben jártas, én segítek (a jós) a vendégnek a lapok értelmezésében. Az első kártya egy évre, a második egy hónapra, a harmadik egy hétre, a negyedik egy napra „érvényes”. A játék percek alatt „megtanulható és otthon folytatható”. Célja, hogy tudatosságra tanítson, és megerősítse a pozitív életenergiák áramlását.

A kártyalapok mindegyike egy-egy pozitív fogalmat jelent. Egy-egy fogalomról az azt „kihúzó személy” szűkebb közösség előtti megszólalása alkalmanként szolgálhat egymás jobb megismerésére, gondolkodásmódjának követésére; a fogalom közös kifejtése teremthet együttgondolkodást, csapatszellem kialakulásának indításához vezethet. Vállalkozó kedvűek el is játszhatják. Az összejöveteleket akár így is még emlékezetesebbé tehetjük.

 Kérdezz-felelek Tarot kártyával

A társaságból mindenkinek lehet egy kérdése, amelyre nyíltan vállalja a kérdés feltevésének és a válaszadásnak a lehetőségét. Ezzel a módszerrel akár több kört is „lehet játszani”.

__________________________________________________________________________________________________________

A jósló társasban intim vagy túl személyes témák érintését kerülöm. Ha egy-egy személy igényli, a játék végén természetesen mód van pár percben személyes konzultációra. A jósló társasjátékok célja: szórakoztatóan önismeretre tanítás és tudatosság fejlesztése.

A jósló társas végén a társasághoz mérten tapasztalatokról mesélek, vagy a feltett kérdésekre válaszolok néhány mondatban.

A dekorációról a rendezvény hangulatának, helyszínének megfelelően kérésre gondoskodom. A saját, vagy kérésre a rendezvény emblémájával ellátott felszereléssel illetve ruházattal is meg tudok jelenni. A szabadtéri sportos családi naptól a nagyestélyis bálig mindenre kínálok megoldást. Nyilvános rendezvényen etikai okokból a konkrét „rossz hírek közlésétől” tartózkodom.

Egyéb show-elemek alkalmazásáról igény szerint a megrendelővel közösen dönthetünk.

 

Technikai feltételek:

A jósláshoz szükséges eszközöket, pl. gyertyákat, füstölőket, sátor dekorációt, megállító táblát, feliratokat, kártyapaklikat, felkészültséget és a szolgáltatásra való pontos megjelenést vállalom. Szükség esetén a helyszínre utazás saját járművel megoldott.

Szabadtéri rendezvényeken feltétel: árnyékos, szélcsendes hely, a szabadban tartós tartózkodásra alkalmas hőmérséklet illetve fényviszonyok. Az egyéni jósláshoz szükséges egy kb 60-70 cm-es asztal, és legalább két szék. Megközelítőleg kétóránként 10-15 perc egészségügyi és feltöltő szünet szükséges.

Rendezvényeken fontos, hogy a személyes elemzéseknél egy bizonyos fokú intimitás biztosítva legyen a vendégnek, tehát 1-2 méter távolságra vagy paravánnal, növényekkel, sátorral vagy egyéb dekorációval el tudjunk különülni a kíváncsi szemek elől. Lehetőség szerint ne legyen huzat, vagy olyan nagy a zaj vagy zene, hogy ott egy normál hangon történő beszélgetést gátoljon.

Budapesten és vonzáskörzetében kiszállási díj nincs. Rendezvényeknél 20 Km feletti kiszállásnál a NAV által közölt átalány szerinti üzemanyag költség kerülhet kiszámlázásra az előre megállapított szerződési feltételeknek megfelelően.

Kérjen egyedi ajánlatot telefonon vagy e-mailben!

+36 70 233 3355   vagy   info@katalinjosno.hu

Cím

1077 Budapest, VII.ker. Jósika utca 29.

Telefon

(+36) 70 233 3355 

E-mail

info@katalinjosno.hu