Kiss Katalin Jósnő - Tanácsadó

Tel.:  +36 70 233 3355        

     Viber és WhatsApp és Telegram is!

Jóslás, kártyavetés, sorselemzés, döntések előkészítése

Kérhet visszahívást sms-ben az időpont egyeztetéshez,
vagy írjon Viberen, WhatsAppon vagy Telegramon! 

Média – megjelenések

Katalin jósnő aktuális hét kártyája húzása a Youtube-on

Karácsonyi köszöntő és Újévi gondolatok

Katalin jósnő a Youtube-on

A médiás megjelenéseimet, riportjaimat folyamatosan közzéteszem a Youtube csatornámon.

Iratkozzon fel a legújabb tartalmakért!

Telefonos jóslás

Podcast-ek

Csillagfény riport Varga Anikóval

Videóajánló

Lakihegy rádió

Élő jóslás a Lakihegy Rádió, Vitamin c. műsorában 2011.06.19. (I. rész)

Élő jóslás a Lakihegy Rádió, Vitamin c. műsorában 2011.06.19. (II. rész)

A Lakihegy Rádió Vitamin c. műsorában 2012. 01. 07-én (I. rész)

A Lakihegy Rádió Vitamin c. műsorában 2012. 01. 07-én (II. rész)

Cikkek, interjúk

A jós nem barátnő

Kiss Katalin jósnő végzettsége szerint gépésztechnikus és pénzügyi szakember. Vállalkozó engedélye szerint viszont hivatásos spiritiszta. Az interneten naplót vezet, szakácskönyvet ír, fotóiból már kiállítása is nyílt.

A Kiskegyed riportja.

Elolvasom

Cigánykártyával a mindennapokban

A cigánykártya a maga 36 lapjával korántsem került olyan megbecsült helyre, mint amennyire a Tarot bölcsességére felnézünk. Pedig ez a 36 lap ugyanazt a bölcsességet és tudást mutatja meg, mint a Tarot 78 lapja. Ám nem mindegy, hogyan, na és persze, hogy ki is az, aki meg is látja a lapokban ezt a tudást. Elolvasom

Címlaphírek 20 év múlva

„Felkerestünk egy jósnőt, hogy mesélje el, mi vár ránk a következő 2 évtizedben.

Kiss Katalin már évek óta űzi a mesterséget, cigány – és tartot kártyából is jósol, attól függően, éppen mi a kérdés.

Elolvasom

Ha szeretné, hogy az Ön újságjában, kiadványában, akár külön térítés nélkül is megjelenjen valami hasonló, keressen bátran bizalommal a info@katalinjosno.hu email címen, vagy a 06 70 233 3355 telefonszámon egyedi ajánlatért! 

…ÉS AHOGY KEZDŐDÖTT…

Az első média megjelenés a Szívtárs magazin cikke volt 2007 őszén, „Katalin, a jósnő – két válás után is talpon maradt” címmel. Sajnos a eredeti cikk már nincs meg, a weboldalt megszüntették, arra mégis tökéletes volt, hogy példamutatásommal elinduljak a pályán, nagyon sokan kerestek meg a megjelenés után.

Ezt követően 2008. december 18-án, kevéssel 14 óra után a Racio Cafe készített velem élő adásban egy telefonos interjút a jóslás bűnüldözésben betöltött, a nyomozást segítő szerepéről. Mondanom sem kell, utána elég sokan kértek tőlem segítséget.

2009. februárjától 2010. márciusáig minden páros héten szombaton Lélekfürkész címmel hallhattak ezoterikus műsort a budapesti Fúzió Rádióban, amelyben változó beszélgetőtársakkal, Szemerédi István metafizikus mester közreműködésével szerkesztettem-vezettem önálló műsort az Életviteli Tanácsadás programunk részeként. István kollégám 2012-ben bekövetkezett haláláig állhatatos, bölcs segítőm volt a munkámban. Emlékét jó szívvel őrzöm, mai napig hálás vagyok az általa tanultakért és a folyamatos baráti támogatásáért!

Mai napig is folyamatosan szívesen fogadom el a szervezők meghívását rendezvényekre, jó páron részt is veszek, céges felkéréseknek teszek eleget. Írásaimmal, jóslataimmal találkozhatnak internetes portálokon, kistérségi újságokban, alapítványok munkáját segítem rendezvényes és médiás megjelenésekkel, ismeretterjesztõ, vagy akár tévihit eloszlató előadásokkal.

2010 december 1-én az MR Kossuth Rádió késő délutáni műsorában játszották le azt a jósnői-tanácsadói hivatásomról szóló felvételt, amelyet a 2010. júliusában Szigethalmon megrendezett Országos Ikertalálkozón rögzített Dér Gabriella, a Magyar Rádió munkatársa. Ami késik, nem múlik?

2011-ben a Komárom-Esztergom megyei IGEN-IGEN AZ ESKÜVŐ MAGAZIN évenként megjelenő őszi és tavaszi számában jelent meg menyasszonyoknak és vőlegényeknek szóló horoszkópos jóslatom, valamint szintén itt, a 2012 első félévi számban: Horoszkópos tanácsadás a kötendő házassághoz. Ezeket még sok-sok cikk követte ebben az újsgában, később a családállítás területéről is sokat publikáltam.

Címlaphírek húsz év múlva – A Metropolban, 2011. szeptember 28.-án megjelent jóslatom, amit Budapest Városáról kértek az újság szerkesztői. Természetesen, a jóslás alkalmával jóval több minden elhangzott, mint amit az újságba -e elsősorban terjedelmi okokból- leközöltek. A jóslat fennmaradó le nem közölt részét mindenkinek a fantáziájára bízom. Viszont akárhogy is nézem, az akkori jóslataim a mostani politikai helyzetben nagyon is körvonalazódni látszanak. Reméljük a legjobbakat! 

Cím

1077 Budapest, VII.ker. Jósika utca 29.

Telefon

(+36) 70 233 3355 

E-mail

info@katalinjosno.hu