Intuíciófejlesztő és kártyajós képzés

2024. tavaszán INDUL!

A tanfolyam részletei

A 36 lapos cigánykártyával (Piatnik féle) és a Titkok Könyvével (a Szegedi Katalin féle 22 lapos Fekete Tarot) (két-három heti rendszerességgel 12 modul, tömbösítve 6 alkalom) tehát minimum hat teljes napos elfoglaltsággal.
A CSOPORTOS OKTATÁS SZEMÉLYES és ONLINE RÉSZVÉTELLEL TÖRTÉNIK!
TELJES CSOPORT TÁVOKTATÁSRA NINCSEN MÓD, DE HA VAN SZEMÉLYES RÉSZTVEVŐ,
HOZZÁJUK TUD ONLINE IS CSATLAKOZNI BÁRKI!

A TANFOLYAM AKTUÁLIS DÍJÁÉRT, AZ INDULÁSI IDŐPONTOKÉRT ÉRDEKLŐDJÖN
EMAILBEN (info@katalinjosno.hu) VAGY TELEFONON (+36 70 233 3355).
 A TANFOLYAM DÍJA MINDIG a tanfolyam előtt FIZETENDŐ.

A tanfolyami díj jegyzetet, kártyát nem tartalmaz, de kérésre térítés ellenében biztosítok kártyákat. A képzéshez számolni kell azzal, hogy a legtöbb anyagot interneten küldve biztosítom, valamint a plusz, gyakorló konzultációk is általában interneten vagy telefonon keresztül történnek (pl skype-on, egyéb videós online konzultációs felületen vagy telefonon van plusz gyakorlási lehetőség, cserébe igény szerinti mennyiségben).

Információért, részletes tájékoztatásért hívja a +36 70 233 3355  telefonszámot
vagy írjon az info@katalinjosno.hu címre!

A következő csoport tervezett időpontja BUDAPESTEN: 2024. tavasz

Egyszerre egy csoport indul, az oktatás előre egyeztetett hétköznapi vagy hétvégi napokon lesz.

Meghatározott esetekben EGYÉNI OKTATÁS SZEMÉLYES RÉSZVÉTELLEL IS KÉRHETŐ, de előre szólok, vért izzadunk, ha nincs modell, akin gyakorolni lehet! Az egyéni kártyajós minimum 10 személyes találkozóval és rengeteg házi feladattal. Az egyéni oktatásnál még mielőtt belevágunk, egyeztetendő, hogy ki alkalmas az oktatásra.

Képzésben való részvétel feltételei:

A képzésben való részvétel első feltétele, hogy mindenki egy nyilatkozatot tesz, hogy jelenleg nem áll és a múltban sem állt pszichiátriai kezelés alatt, nem szed tudatmódosító szereket, és minimum a képzés ideje alatt tartózkodik a tudatmódosító, bódító szerek fogyasztásától (sem gyógyszer, sem drog, sem alkohol nem  ajánlott). Nincs diagnosztizált pszichiátriai betegsége vagy személyiségzavara.

A második feltétel, hogy valaki részt vehessen a tanfolyamon, az az, hogy el kell olvasni két könyvet, és arról egyenként legalább egy-egy oldalas összefoglalót kell írni, és nekem megküldeni. Az mindegy, hogy ki melyiket olvassa el először, csak legyen meg a két összefoglaló, amit nekem e mailben el kell küldeni a tanfolyami határidő előtt. Ez a képzésben való részvétel feltétele! Senki nem ússza meg. Aki komolyan gondolja, hogy jósolni akar, és nem tud két könyvről beszámolót írni, az a kártyákból való olvasást, más emberekkel való közlést sem fogja tudni elsajátítani. 

Az első könyv, a kettő közül amelyiket meg lehet szerezni: Müller Rózsa: Jósnő vagy  Schmidtné Dr. Holló Erzsébet: A jósnő vallomása vagy Vaszilkó Anita: Egy jósnő naplója. Tehát ebből a háromból amelyik tetszik, nem kell mindhármat, elegendő csak az egyiket!

A második könyv:  Vass Albert: A funtineli boszorkány (mindhárom rész). 

Amint valaki elolvasta ezt a két könyvet, meg kell írni a tartalmából egy-egy kb 1 oldalas összefoglalót, amolyan véleményt a könyvekről és e mailben meg kell küldeni nekem. Előre kell bocsátanom, nem a könyvek tartalmára vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy kire hogyan hatnak az olvasottak. Tehát az összefoglalóban azt várom, hogy mindenki írja meg, hogy mit értett meg a könyvekből, hogyan hatottak rá az olvasottak, vagy mit gondol a történetekről. A két könyv elolvasása és az összefoglaló megírása a belépő a tanfolyamra. Tehát konkrét felvételi vizsga nincs, csak a könyvekről kell egy-egy esszét írni, ami sose lesz osztályozva, de mindenképpen megmutatja azt, hogy mennyire hajlandó a jelölt foglalkozni a jóslás témakörével, és milyen látásmódja van. Nekem ezt fontos tudni ahhoz, hogy tudjam, ki milyen oktatást igényel, hiszen a személyes konzultációk alatt kifejezetten személyre szabva kell lennie a segítségnek. 

Tehát ez a két könyv “ingyen” olvasható, ez még nem jelent kötelezettséget semmire. A jelentkezés kötelezettséggel nem jár. Egyszerűen annyit szeretnék tudni mindenkiről, hogy valóban érdekli-e a téma, és hogy hogy áll a munkához, hogy áll a rendszeres kártyavetéshez, és a könyvek olvasása, felkészülés az innentől fogva folytonos és folyamatos tanulásra. 

A közös munkáról bővebben

Csoportos munkánál egy-egy csoport kb 5-8 főből áll. Elsősorban budapesti oktatási helyszínen tömbösítve 6 alkalommal találkozunk tanfolyami kereteken belül. Két-három hetente egy teljes napot, azaz minimum 2 x 3 órát töltünk együtt. A teljes óraszám tehát minimum 36 óra oktatás és minimum + 2 óra egyéni konzultáció áll rendelkezésre minden résztvevő számára, és ez még csak a kezdet. Higgyék el, az első három óra után már mindenkinek zsongani fog a feje, és nem telhet el úgy az első nap sem már, hogy ne jósolnánk… 

Akinek valamilyen okból nem sikerül minden alkalmon részt vennie, egyéni megbeszélés szerint lehetőséget biztosítok a pótlásra. Ha valki egyéni képzést szeretne, kérem, hogy keressen meg szintén bizalommal, hogy meg tudjuk beszélni és egyeztetni az egyéni képzés feltételeit. Ígérem, sokkal többet kell produkálnia, házi feladatot írnia, és gyakorolnia, mint a csoportos képzésnél. 😊 Egyéni képzés esetén még annyi a különbség, hogy ott legalább 10-szer kell személyesen találkoznunk. Ez jóval mélyebb, és hosszabb időt is vesz igénybe, kérem, hogy mindenki kalkulálja be ezt előre (és a pénztárcájába is).

A tematika csoprtban és egyéniben is olyan, hogy az alapoktól kezdünk, tehát semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá. Az alsó javasolt korhatár itt is 30 év… persze volt már kivétel, mindenkinek az egyéni élettapasztalata lesz a döntő. Fontos tudni, hogy élettapasztalat nélkül a kártyák tudása és mondandója vajmi keveset ér, így a 30 éves alsó korhatár kitűzésének komoly oka van (1-2 évet engedek csupán). Minden, a képzéshez szükséges oktatási anyagot biztosítok a tanfolyam oktatási ideje alatt, kérésre a kártyákat és a személyes oktatás alatt a fejlesztő eszközöket is. A kártyák mindenkinek személyes használatába kerülhetnek, így azokat nem árt majd megvásárolni, ha valaki gyakorolni szeretne otthon is.

A képzési helyszínt előre leegyeztetjük. Jelenleg Budapesten a VII. kerületben dolgozom, ahol a tanfolyam megtartására alkalmas hely áll rendelkezésre. A pontos cím: 1077 Budapest, Jósika utca 29. AvVenturin Stúdió, igény és megfelelő létszám esetén Kiskunfélegyházán is tartható személyes képzés.

Belekóstolunk a 36 lapos, majd a 42 lapos cigánykártya és a Fekete Tarot kártya rejtelmeibe (Szegedi Katalin: Titkok könyve c. kártyája), megismerjük az alapszimbólumokat és azok jelentését. Hogy még érdekesebb legyen, megismerkedhet a mágia alapjaival, amelyben különös figyelmet szentelünk a tudatos teremtés tudományának, a pénzmágiának és egyéb kötő-oldó varázslatoknak, védelmi technikáknak, a csakra tisztításnak. Bepillantást nyerhet a valódi magyar hitvilágba, ősi szokásrendszerünkbe. Tisztázzuk az ezoterikus alapfogalmakat, hogy biztos alapokat teremtsünk a ránk hagyott tudásnak.

A tanfolyam ideje alatt többször elektronikus úton, vagyis e-mailban küldök jegyzeteket, illetve javaslatokat is majd a tanfolyam során a résztvevőknek. Ezen a módon tudnak segítséget is kérni amennyiben valakinek időközben kérdése merül fel, vagy elakad. A plusz konzultációkat elsősorban skype telefonon, vagy online videó oktató felületeken tudják igénybe venni.

Az együtt töltött néhány hónap alatt olyan könyveket is ajánlok, amely az aktuális csoportnak vagy tanulónak jó kiegészíti a személyes fejlődését. A tanuló időszak alatt minden hallgatónak négyszer 30 perces egyéni konzultációval segítem a munkáját amelyet lehetőség szerint skype, vagy telefonos formában tud igénybe venni, ha ezt személyesen nem tudnánk lebonyolítani a távolság miatt.

A képzés helye igénytől függően Magyarország területén belül szinte bárhol megszervezhető, ahol a résztvevők számára a közlekedést biztosított, ahol a legalább 5-6 fős létszámú jelentkező összegyűlik és elsősorban Budapesten lesz. A képzés kizárólag MAGYAR nyelven folyik.

Egy érési időszak után az alaptanfolyam befejeztével, ami kb 9-12 hónap, azok, akik vállalkoznak rá, közép szintű jós oklevelet is szerezhetnek, tehát a tudás gyakorlás és az elsajátítás után nem vész el. Természetesen felsőfokú oklevélre is lehet pályázni…  Határ a csillagos ég. Lehet, hogy az elején még valóban „saját használatú képességfejlesztés” a cél, de akinek van kitartása és ambíciója, tapasztalatszerzés után tovább tud lépni. A célom, hogy olyan készség szintű tudáshoz juttassam a résztvevőket, hogy azt akár a mindennapi életükben is a legnagyobb biztonsággal használni tudják a tapasztalataikat a magán vagy akár az üzleti életben is. 2013 első félévéig az eddig végzős csoportokból 3 hölgy vágott neki, és kapta meg tőlem a jós minősítést, és még két főnek folyamatban van a minősítése.

A tapasztalatok után bátran mondatom, hogy a szorgalom, az alázat és a kitartás sokszor pótolja és még jócskán felül is múlja a született tehetséget, ha azt nem ápolják. Azokból válik legtöbbször a legjobb, leggyorsabban tanuló hiteles jós, akik oktatásom előtt sohasem láttak kártyát, vagy nem foglalkoztak semmilyen jóseszközzel, vagy nem vettek részt másik tanfolyamon.

Mikor véget ér egy-egy ilyen 12 modulos, azaz 6 alkalmas kurzus, mindig megkérdezik tőlem, hogy mit csinálhatunk a továbbiakban, mert már hiányozni fognak az együtt töltött idők. A tanfolyam befejeztével kb. negyedévente klubszerűen találkozunk, ahol szupervízióval, illetve közös konzultációval, új ismeretanyagokkal bővítjük a tudásunkat. Elvégre a jó pap is holtáig tanul!
Aki ezek után kedvet kapott, kérem, hogy név, e-mail cím és telefonszám megadásával jelezze, ha szívesen részt venne egy ilyen képzésen, vagy ha esetleg baráti körből érdekel valakit, őket is szívesen látom. Bátran ossza meg ezeket az információkat ismerőseivel, barátaival is!

Kérésre részletes tájékoztatást adok, amely tartalmaz minden szükséges tudnivalót, beleértve az aktuális árakat is! Információkért írjon az info@katalinjosno.hu címre, vagy hívjon a 06 70 233 3355 telefonomon! Az információ nyújtás nálam mindig ingyenes. 

Ami változott az előző évekhez képest, hogy van itt is pénzvisszafizetési garancia, ami azt jelenti, hogy ha valaki az első alkalom után gondolja meg magát, 3 munkanapon belül visszafizetem neki a tanfolyami djat banki költségek levonásával. Tehát meg lehet nézni egy napot, és ha nem ez az amit várt az  illető, akkor nem kell többet jöjjön, visszakapja a fennmaradó díját azzal a fizetési móddal, ahogy küldte. A tanfolyami foglalót és díjat készpénzzel, átutalással, bankkártyával tudja kifizetni mindenki. (Banki kp befizetéssel is lehetséges.) Számla kiállítása magánszemély részére lehetséges, és kérésre el is készítem a számlát, egyéb esetben nyugta alapú elszámolás van. 

                           Vigyázat, hamisítanak!     Más email címről vagy telefonszámról ne fogadjon el a nevemben megkeresést!

Élménybeszámolók a tanfolyam résztvevőitől

Kedves Katalin!

A tanfolyam sokkal többet adott mint amire szamitottam. Öszehasonlitási alapom ugyan nincs mivel ez az első ilyen jellegü tanfolyam amit elvégeztem. A kártya tanuláson kívül nagyon sok plusz ismeretet kaptam az ezotéria világárol plusz önismeretet tanulhattunk a kártyán és más módszereken keresztül.
Törekvés az egyszerü és tiszta magyarázatokra azt én nagyon értékeltem. Nem volt semmi agyon komplikálva nem voltak hangzatos nagy szavak semmi féle „elszállás” de ahol kellett, ott megvolt a kellő komolyság. Két lábbal a földön, ugyanakkor a szellem világ tisztelete érezhető volt. Hiányérzetem csak abban van, hogy 3× ennyi alkalmat el tudtam volna viselni … Nagyon sok köszönet az oktatásért …
                               Rita

Én elsősorban azért jelentkeztem Katalin tanfolyamára, mert felkeltette az érdeklődésemet, hogy a kártyavetés által az ember nem csak a jövőjébe pillanthat bele, hanem önmagát és az életét is megismerheti. Ezen a tanfolyamon az önismeret széles skáláját jártam végig és olyan belső (pozitív) átalakuláson mentem keresztül, amire korábban csak vágytam, de soha nem tudtam, hogyan is kezdjek neki.

Katalin a higgadtságával, józan ítélõképességével és nem utolsósorban jóstehetségével szeretettel, óvva, védve, de a mindenkori szabad döntés meghagyásával vezetett végig ezen a fájdalmasan szép úton. Az önismeret mellett, alapos betekintést nyerhettem mind a cigánykártya, mind a tarot világába,és bizton állíthatom, hogy apró-cseprő gondjaimban továbbra is segítségemre lesznek. Nagyon tetszett még, hogy végig a tanfolyam alatt és azután is, bármikor fordulhattam hozzá, segítségemre volt. Köszönöm,hogy elindítottál az Úton.
                                                                                                                            Szeretettel: Orsi

Kedves Katalin!   🙂

Nekem sokat segített a tanfolyam. Bár már nem volt ismeretlen a kártya nekem, rengeteg új megvilágítást kaptam Tőled, amivel biztosabban forgathatom a kártyát. Külön köszönöm a sok telefonos megbeszélést, a folyamatos elérhetőséget, azt a végtelen szeretettel való segítést, amit adsz, akár naponta is, ha szükségem van rá.
Rengeteg anyagot biztosítottál számunkra, nagyon sok ajánlott irodalmat is. Én úgy gondolom, hogy aki tanulni akar, annak minden lehetőséget tálcán nyújtottál, csak győzzük lekövetni 🙂
                                                N.M.

Katalin Jósnőtől tanultam                                

Első találkozásom Katalin Jósnővel azért volt, mert a róla és a jóslatairól hallott dolgok kíváncsivá tettek (na persze, a vonzás törvénye). Így gyorsan magam is megtapasztaltam, hogy bizony sok dolgot elmond egy jóslat alkalmával Katalin, jót is rosszat is egyaránt, s az bizony úgy is van. Régóta kacérkodtam a gondolattal, jó lenne „tudni” jósolni, nagyban megkönnyítené az ember dolgát, ha egy egy kérdés, döntés előtt előre tudná, vajon tegye, vagy ne tegye. Így örültem, mikor kiderült Katalin tanít.
12 alkalommal voltunk nála. Megtanította az elindulást ezen a remek úton, instrukciót adott a továbbiakra. Megtanított hogyan fejlesszük képességeinket, hogyan jósoljunk magunknak, a családnak és ha sokat gyakoroltunk és elég biztosak vagyunk már magunkban és  a tudásunkban, hogyan válaszoljunk mások kérdéseire a múlttal, jelennel és a jövővel kapcsolatban.
Katalin sokkal több, mint Jósnő. Ő tanító, tanácsadó, terapeuta és jó hallgató egyben. Hálás vagyok neki az átadott tudásért. Remélem egyszer én is ilyen remek Jósnő leszek.

                                                 H. Ildikó        

Elkötelezetten a jövő minőségi jósaiért

Úgy 2009-ben többen is jelezték, hogy szívesen tanulnának „háziasszonyoknak, házi használatra” való kártyavetést, és az ehhez kapcsolódó alapvető meditációs technikákat illetve intuíció fejlesztést, ezért akkor úgy döntöttem, hogy lehetőséget biztosítok az erre vállalkozóknak. Mára már több, mint tíz végzett, eredményes csoport van túl az oktatáson!

Az elmúlt évek és az összegyűjtött tapasztalatok alapján az általam folytatott kártyajós oktatás igencsak kinőtte magát, komoly tematikát és tananyagot kapott. A hitvallásom ugyanaz maradt: aki kedvet érez hozzá, kapjon igazi alapokat és áttekintést a kártyajósláshoz és az intuíciójának fejlesztéséhez, a későbbiekben elválik maj, hogy ki mihez kezd az itt szerzett tudásával.

Ugye abban megegyezhetünk, hogy a gyakorlást és a megtapasztalást semelyik tanítás nem helyettesítheti? 😉

Nem lehet mindenkiből jós! Aki hozzám fordul a kártyavetés tudományát és intuíció fejlesztést tanulni, de igenis lehet tájékozott, a kártyák tanácsait jól olvasó, abban eligazodó ember, akinek nem kell rögtön „idegen” segítségért futnia ha kérdése van. Annak, aki komolyan veszi a tanulást, nem rest gyakorolni, annak tudatosodást, az önismereti folyamaton való elindulást, az élet nagy dolgaiban való eligazodást adhat az a tudás, melyet igyekszem hétről-hétre átadni a velem dolgozók számára. Egy biztos, a tanfolyamaimon részt vevőknek ezeket az alap szimbólumrendszereket megismerve és használva az életszemléletük is átalakul. Jobban meg tudják érteni magukat, és a környezetüket is úgy, hogy közben mások életére is rálátást, egyfajta világlátást kaphatnak.

 A résztvevőknek az ajánlott alsó korhatár 30 év, amelytől néhány kivétellel eltérhetünk, bár ez nem jellemző. Valamint szükséges, hogy a résztvevők írásbeli nyilatkozatot tegyenek a velük való foglalatoskodás kezdetén, hogy nem állnak pszichiátriai kezelés alatt, és hogy ezen időszakban (a tanfolyam ideje alatt) kerülik mindenféle tudatmódosító szer használatát.

A kártyákkal és egyéb eszközökkel való gyakorlás során fejlődik a logika, a memória, érzelmi és a spirituális intelligencia is.

Ajánlási kedvezmény

Ha valakinek kedve támad egy ilyen képzést propagálni, annak a tanfolyam árából minden általa ajánlott és befizetett résztvevő után 10% engedményt adok maximum a tanfolyami díj 50%-áig, tehát aki nem rest, akár fél áron is részt vehet a tanfolyamon. Ez az önszervező csoportokra is érvényes, és ha itt valaki vállalja, hogy öt ismerősét meghívja, akik részt is vesznek a tanfolyamon, neki, hatodikként a részvétele akár ingyenes is lehet. Kérje emailban részletes tájékoztatásomat!

Kiss Katalin Jósnő - Tanácsadó

Tel.:  +36 70 233 3355        

     Viber és WhatsApp és Telegram is!

Jóslás, kártyavetés, sorselemzés, döntések előkészítése

Kérhet visszahívást sms-ben az időpont egyeztetéshez,
vagy írjon Viberen, WhatsAppon vagy Telegramon! 

Cím

1077 Budapest, VII.ker. Jósika utca 29.

Telefon

(+36) 30 209 4878 

E-mail

info@katalinjosno.hu