Kiss Katalin Jósnő - Tanácsadó

Tel.:  +36 70 233 3355        

     Viber és WhatsApp és Telegram is!

Jóslás, kártyavetés, sorselemzés, döntések előkészítése

Kérhet visszahívást sms-ben az időpont egyeztetéshez,
vagy írjon Viberen, WhatsAppon vagy Telegramon! 

Személyesen Budapesten és Kiskunfélegyházán,
vagy telefonos,
online jóslás bárhonnan világszerte!

 

Fontos kérés

AKI TART A SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS KOCKÁZATÁTÓL,
ELSŐSORBAN TELEFONOS VAGY ONLINE JÓSLÁSRA
KÉRJEN IDŐPONTOT.

KÉREM, HOGY TELEFONOS, ONLINE ÉS SZEMÉLYES
JÓSLÁSHOZ IS ELSŐSORBAN
TELEFONHÍVÁSSAL EGYEZTESEN VELEM
+36 70 233 3355 szám HÍVÁSÁVAL, vagy küldjön visszahívást kérő SMS-t

A SZEMÉLYES, TELEFONOS vagy
ONLINE JÓSLÁS  CSAK
IDŐPONTRA BEJELENTKEZÉS ALAPJÁN  KÉRHETŐ. 
Viberen, WhatsAppon és Telegramon is!

Kiss Katalin

Bejelentkezés és árlista

Kedves érdeklődők!

,, HVendégfogadáshoz jelenleg Budapesten és Kiskunfélegyházán is elérhető vagyok előzetes időpont egyeztetés alapján.

Akik személyesen nem tudnak eljönni távolság, betegség, munka vagy egyéb akadályoztatás miatt, kérjenek időpontot telefonos távjóslásra. Hívjon a
+ 36 70 233 3355 – as telefonszámon, szóban pár perc alatt egyeztetünk Önnek is megfelelő időpontot! 

Vendégfogadás 8 – 20 óra között lehetséges. Az ettől eltérő, kifejezetten extrém időpontokra (éjszakára vagy ünnepnapra) kért jóslásra kétszeres díjat számolok fel.

Csak és kizárólag 18 év feletti, cselekvőképes és nagykorú ügyfeleket fogadok.  A komoly mentális betegséggel küzdő ügyfeleket eltanácsolom.

Vigyázat, hamisítanak!

A világ, amióta csak dolgozom, nagyon sokat fordult. Sajnos mára már “divat lett” a nevemmel és a személyemmel, a munkámmal visszaélni. Az ügyfelek jelzése alapján eddig ezt legalább ketten is megpróbálták.
Ezúton is kérek mindenkit, hogy elsősorban a
+ 36 70 233 3355 – as telefonszámon szóban keressenek, vagy kérjenek sms-ben visszahívást információért és időpontért, ha nem szeretnének hamisító, illetve a nevemmel visszaélő csalókba botlani.
A visszaélők és csalók tetteiért felelősséget nem vállalhatok!

 

Bejelentkezési lehetőségek

Fontos tudni, hogy mind a személyes, mind a telefonos jóslához előre be kell jelentkezni az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefonon (10-20 óra között):

+36 70 233 3355 
Kérhet visszahívást is az egyeztetéshez SMS-ben!

E-mail-ben:

info@katalinjosno.hu

A jóslásnál átlagosan 40-60 percet töltenek nálam az ügyfelek, amelyen belül minden kérdésre megnyugtató mennyiségű és mélységű válasszal szolgálok minden kedves kérdezőnek!

Fenntartom a jogot, hogy a jóslásra nem alkalmas ügyfeleket eltanácsoljam.

Árak, visszafizetési garancia
Az árlista érvényes: 2023. október 15-től visszavonásig. A mindenkori aktuális árakat alább találja. Felhívom az Ön figyelmét arra, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalok a jóslásoknál, amely azt jelenti, hogy ha a telefonos vagy személyes jóslás során az első 10 percben nem találjuk az összhangot, Ön fizetés nélkül távozhat, illetve kérheti a telefonos/online jóslás megszakítását, az előre fizetett jóslások ára azonnal, de legkésőbb két munkanapon belül a bankköltségek levonásával visszafizetésre kerülnek. 


ÁRLISTA 
2023. október 1-től:
 

Klasszikus jóslás-elemzés tanácsadással személyesen (teljes jóslás, az élet fő területeinek elemzése: párkapcsolat, pénz, karrier, családi kapcsolatok, családtagok, egészség és az ügyfél bármilyen kérdésére való válaszadás) vagy ajándékutalvány ugyanerre:     15 000 Ft
Hellinger-féle család- és rendszerfelállítás egyénileg személyesen vagy online a világ bármely tájáról:        20 000 Ft
Karma elemzés, életcél kutatás (kb. 30 percben ):
A szolgáltatás első jóslás alkalommal vagy önállóan NEM kérhető!   
  9 000 Ft
Átok- és rontáslevétel, vagy tisztítások, vagy szerelmi kötések és
egyéb mágia OLDÁSA önállóan, jóslás nélkül:    
15 000 Ft
Teljeskörű jóslás, elemzés, átok-rontás levétellel egy időben,
együttesen egy fő részére:     
22 000 Ft
Teljeskörű jóslás, elemzés, átok-rontás levétellel egy időben,
együttesen két fő részére (általában (házas)párok, barátok vagy szülő és gyermeke együtt):     
35 000 Ft
Online, Skype, Viber, WhatsApp vagy telefonos távjóslás alkalmanként (kb. max 55 perc/alkalom):  15 000 Ft
Páros jóslás, amikor egy jóslatot kísérőjével hallgat meg (baráttal, barátnővel, házastárssal, családtaggal érkezőnek, tehát ha a kísérője is jelen van, de csak Önnek jósolunk) alkalmanként max. 1 órában: 20 000 Ft
Panasz meghallgatás, jóslás-, beleszólás és tanácsadás nélkül, teljes figyelemmel és empátiával, személyesen vagy telefonon, alkalmanként max. 1 órában: 39 000 Ft
Rendezvényes jóslás (Kérjen részletes árajánlatot emailban! Magánszemélyek és cégek részére is lehetséges!) info@katalinjosno.hu nettó
50 000 Ft-tól

 

 

 

Az alábbi helyszíneken és módokon vagyok elérhető

Budapest

AvVENTURIN Stúdió

1077 Budapest, VII.ker. Jósika utca 29.    (a Lövölde térnél) 

Ügyfélfogadás kizárólag csak előzetes egyezetés alapján, sorban állás nincs!
Tel.: +36 70 22
3 3355

 Kiskunfélegyháza
6100 Kiskunfélegyháza,
Lónyai utca 16. Ügyfélfogadás csak és
kizáróag időpontegyeztetés alapján, sorban állás nincs!
Tel.: +36 70 233 3355

Telefonos távjóslás

Mobiltelefonon:
+ 36 70 233 3355
Viber, WhatsApp és
Telegram is!

Skype-on: katelina74

Kérjen visszahívást SMS-ben az időpont egyeztetéshez! 

A telefonos jóslás menete

1.) Bejelentkezés a +36 70 233 3355-as telefonszámon naponta magyar idő szerint  minden nap 10 és 20 óra között. Távjóslás vagy telefonos jóslás is csak bejelentkezés alapján lehetséges!

2.) A telefonos vagy online szolgáltatás előre fizetés után vehető igénybe, banki átutalással, vagy bankkártyával,  vagy TransferWise, Revolut lehetséges. UTÓLAGOS VAGY POSTAI FIZETÉSRE NINCS MÓD!

AZ IDŐ PÉNZ, ÉS AZ ÖN IDEJE NAGYON DRÁGA. AZ ENYÉM IS. AMENNYIBEN MÉGSEM ALKALMAS ÖNNEK A JÓSLÁS IDŐPONTJA, ÉS MONDJA LE A KÉRT IDŐPONTOT VAGY KÉR MÓDOSÍTÁST 24 ÓRÁN BELÜL, ÚGY A TELJES JÓSLÁS DÍJA MEGFIZETENDŐ!  

3.) A Skype és a Viber, a WhatsApp egy-egy ingyenes internet telefonos program, amellyel akár élőben, kamera kép küldésével is figyelemmel kísérheti a jóslás menetét. (Reméljük, hogy az internetszolgáltatók ennek nem szabnak gátakat. A rossz vonalminőségnél a képküldés nehézkes, így arra sajnos garanciát nem tudok vállalni. De minimum a hang kapcsolat megoldott az eddigi több éves tapasztalatom alapján.)

A skype jósláshoz először a skype internetes programot le kell tölteni (https://www.skype.com/hu/). Ha már rendelkezik a programmal, akkor fel kell vennie a skype partnerei közé a katelina74 címet, ahol el tud engem majd érni egy kizárólag előre egyeztetett időpontban a jósláshoz. A Skype programon keresztül való hálózaton belüli telefonálás forgalmi díja jelenleg ingyenes. A Viber program okostelefonokon vagy PC-ken keresztül használható. Szolgáltatásom fizetésének részleteit (bankszámla szám, bankkártyás számla előreküldése, a számla kézbesítési címe, a szolgáltatás igénybe vevője) e-mailban vagy telefonon tudja velem egyeztetni a bejelentkezéssel együtt. Ha telefonos jóslást kér Magyarországra, akkor a bejelentkezéskor előre meg kell adnia azt az alapdíjas belföldi, elsősorban mobil (vagy vezetékes) telefonszámot, amelyen el tudom érni Önt, így a szolgáltatást kérőnek a telefondíja 0 Ft. EU országokon kívülre csak Skype-on, WhatsAppon vagy Viberen történő hívás esetén tudom a telefonálás ingyenességét biztosítani!

Viberen, WhatsAppon vagy Telegramon történő jósláshoz a +36 70 233 3355 bejelentkezési telefonszámomon fogok rendelkezésre állni. 

3.) A megbeszélt, jóslásra előre egyeztetett időpontban az ügyfélnek rendelkezésre kell állnia TELEFONON, VIBEREN, WhatsAppon VAGY SKYPE-on. Amennyiben az ügyfél 15 percen belül nem elérhető, TÖRLÖM A JÓSLÁST. INGYENES PÓTLÁSRA CSAK RENDKÍVÜLI ESETEKBEN VAN MÓD (Pl. haláleset, betegség, baleset, stb.).

A szolgáltatás más telefonos jóslások árának töredékéért vehető igénybe, rejtett költségek nélkül, a világ bármelyik tájáról!

Cégek elemzéséhez, tanácsadásához vagy szervezetfelállításához kérjen egyéni ajánlatot!
Tel.: +36 70 233 3355              info@katalinjosno.hu

Exkluzív ajánlatok

Amennyiben szeretne tanfolyamon részt venni, vagy rendezvényére keres jóst, média felületeire szeretne szakértőt, hívjon bizalommal! +36 70 233 3355
info@katalinjosno.hu

Kártyajós tanfolyam

Kártyajós tanfolyam

Céges rendezvények

Céges rendezvények

Média megjelenések

Média megjelenések

Rólam mondták

„Kedves Katalin!

Szeretném visszaigazolni az egyik jóslatát, amit mondott nekem még tavaly ősszel.
A nővéremék házasságával kapcsolatban mondta azt, hogy egy harmadik személy fog megjelenni.
Ez a bizonyos harmadik személy valóban beletenyerelt a házasságukba.
Sok igazság van abban, amit nekem mondott. Önnek valóban hiteles tudása van.
Egyre jobban vagyok. Sokat formálódtam ez alatt a pár hónap alatt. Egyre erősödik az élni akarásom. Elkezdtem edzeni, tudatosabban táplálkozni.
Úgy általában az egész élethez való hozzáállásom megváltozott. „ - Sz. K.

„Hihetetlen pontossággal és precízen előre sugall eseményeket, illetve nem csak hogy eseményeket, de rálátást ad az egészségre vonatkozóan is. Tavalyi évben mar jelezte Katalin, hogy lisztérzékenységem van, nos én nem hittem el, de pár nappal ezelőtt a véreredményem visszaigazolta. Költözést említett nekem, de meg csak gondolatomban sem volt, hisz éppen előtte pár héttel költöztem és láss csodát pár hónapra rá, újra rákényszerített az élet, amit nem csak hogy eltalált, hogy költöztem, de azt is, hogy új építésű házba megyek és várni kell rá egy kicsit. Majd a következő évben ismét költözést mondott és láss csodát, az is bejött. Arra vonatkozóan azt mondta, hogy le lesz papírozva minden, de mégsem fogunk a megadott napon költözni, csak két hét múlva és így is lett. Már két évvel ezelőtt említette, hogy jön egy férfi az életembe, akinek körülményeit kitűnően leírta és azt is, hogyan indul majd a kapcsolatunk, és láss csodát, minden részletet eltalálva megérkezett a férfi az életembe pár hónappal ezelőtt. Sorolhatnám azon jóslásait, amit a hónapok alatt kaptam tőle és mondott nekem, de inkább azt tanácsolom annak, aki olvassa ezeket a sorokat, hogy tegyen egy próbát és nem fog csalódni. Egy biztos, nekem mondhatni 99%-ban bejött, a maradék egy százalékról pedig talán jobb, ha nem is tudom, hogy igaz volt-e…..!” - Gréta

Írjon nekem!

Ha időpontokról érdeklődne, vagy bármilyen kérdése van, küldjön üzenetet:

Cím

1077 Budapest, VII.ker. Jósika utca 29.

Telefon

(+36) 70 233 3355 

E-mail

info@katalinjosno.hu